Om LABEX

LABEX har siden starten 1973 været en fremgangsrig leverandør  af diagnostika o ganalyseinstrumenter til laboratorier på sygehus/hospital, universiteter og i lægemiddelindustrin. Vi tilbyder et bredt produktsortiment til immunhæmatologi og infektionsygdomme med tilhørende fuldautomatiske instrumenter. Vi er Bio-Rad Laboratories førlængede arm i Skandinavien og indgår således i den europæiske organisation. Med flest installerede fuldautomatiske instrumenter i Skandinavien er LABEX markedsledende.

LABEX er siden 1998 ISO 9001:2008 certificeret. Vår kvalitetsplanering betyder at LABEX følger en struktureret arbejdsgang fra identifikation af kundens behov til leverance af produkter og serviceydelser. Dette med fokus på altid at give den bedst mulig service af højeste kvalitet. Hver medarbejder kender sit ansvar og yder altid sit bedste for at opfylde vores kunders behov.

Vores serviceorganisation har en gedigen erfaring med installation og service af fuldautomatiske instrumenter til laboratorier. I afdelningen Service og Support indgår LABEX i Bio-Rads europæiske netværk, som altid arbejder på at skabe den højeste driftsikkerhed på instrumenter og reagenser hos vores kunder. Samtlige vores produktspecialister har en baggrund som bioanalytiker, og alle servicetekniker i vores serviceteam har gennemgået en serologisk grunduddannelse, som giver dem en stor førståelse for helheden og gør dem i stand til at håndtere terminologien inden for transfusionsmedicin.

Labex kontor i Helsingborg