Produkter

Tilbage

HemoSafe – for sporbarhed

Hemosafe® – Blodbankens forlængede arm

Beskrivelse

Med Hemosafe® kan du hurtigt vælge den rigtige blodpose til den enkelte patient når behovet opstår, således at korrekt blodpose findes til korrekt patient på korrekt tid.

  • Højere patientsikkerhed
  • Øget effektivitet for blodbanken
  • Færre kassationer
  • Mindre transportomkostninger
  • Kortere leveringstid
  • Fuld sporbarhed hele vejen fra donor til patient

Hemosafe® – Din tryghed ligger i blodet

Hemosafe® – verdens mest avancerede lagring af blodposer til transfusion.

Med Hemosafe® får du både opbevaring af og kontrolleret adgang til op til 96 blodprodukter ad gangen. Patienten identificeres ved hjælp af integreret scanner og Hemosafe® leverer matchende blodpose til transfusion, valgt udfra kompatibilitetskriterierne i blodbankens IT-system (LIS) koblet op mod HemoSafe via netværket. Automatisk opdatering ved hver transfusionsblodpose, der checkes ind og ud, som indebærer at lagerstatus korrigeres omgående af Hemosafe®.

Levering af rigtig blodtype sker med høj sikkerhed, til den rigtige patient, til den rigtige tid

Takket være netværksopkoblingen til LIS (Laboratory Information System) vælger Hemosafe® altid den blodpose, der matcher bedst for hver patient. På mindre end et minut står brugeren med den udvalgte pose i hånden, der er kontrolleret via den unikke EAN-kode for maksimal sikkerhed. For yderligere sikkerhed identificerer brugeren sig med unikt brugernavn og adgangskode. Brugeren skal, blot tage blodposen som matcher aktuel patient.

Blodbankens forlængede arm

Med Hemosafe® enheder placeret på f.eks. hospitalets operationsafdelninger og på sygehuse i regionen med opkobling til LIS øges sikkerheden i blodbanken og giver umiddelbar adgang til blod, ved behandling 24/7.

Mindre omkostninger for blodbanken

Med Hemosafe® mindskes antallet af allokerade blodportioner og kassationer markant, da man i Hemosafe® lagrer blodposerne lettilgængeligt, f.eks. udenfor en operationsstue.

Overvåg lageret, spar tid og minimer kassation af blod

Med Hemosafe® fås optimal håndtering og kontinuerlig overvågning af lageret. Hemosafe® benytter princippet ”først ind, først ud” for mindst mulig kassation af blod.

Fuld sporbarhed

Med Hemosafe® sikres fuld sporbarhed, alt fra transporttiden fra blodbanken til f.eks. andet sygehus i regionen, blodkomponenternes status under opbevaring og ind- og udtag af blodposer.

Dokumentation

Video