Produkter

Tilbage

Biolog-id Transfusionsløsning

Biolog-id tilbyder digitale løsninger til sundhedssektoren. Løsninger, der forbedrer synlighed, sporbarhed og dokumentation af produkter afledt af blod.  Målet er, at virksomheden skal have øget effektivitet, bedre økonomi og lettere at overholde myndighedskrav.

Et yderligere mål og måske det vigtigste er at optimere brugen af blodprodukter og sikre, at det rigtige blod transfunderes til den rigtige patient.

For at nå disse mål kombinerer løsningen fra Biolog-id fire forskellige dele:

1.Udstyr med RFID-læser.

2.RFID-tags placeret på blodprodukter = digitalt synlige.

3.Software indsamler og omdanner information til data, der kan behandles.

4.Datastyringsanalysetjeneste.

Beskrivelse

Gennem denne kombination kan hvert enkelt område i transfusionskæden styres og synliggøres. En nøjagtig position og hver bevægelse af blodprodukterne vises automatisk i realtid, hvilket skaber fuldstændig sporbarhed.

For at skabe et optimalt flow med Biolog-id’s løsninger, tilbyder vi hos LABEX altid en gratis kortlægning af vores kunders forretning. Kortlægningen kan udføres på en enkelt proces eller for hele transfusionskæden. Da Biolog-id’s løsninger er meget fleksible , er de tilpasset den enkelte kundes behov.

Formålet er at bruge Biolog-id’s løsninger til at optimere arbejdsgangen og frigøre ressourcer til andet arbejde i virksomheden. Manuelt rutinearbejde kan konverteres til automatiserede processer. RFID-tags placeret på hvert enkelt blodprodukt gør dem digitalt synlige. Automatiseringminimerer brugerfejl og reducerer bortskaffelsen af blodprodukter.

Biologers ID-løsninger kan kombineres og anvendes efter den enkelte virksomheds behov og er tilgængelige inden for følgende områder:

  • Bloddonation
  • Transport
  • Komponentfremstilling
  • Opbevaring af blod internt/eksternt
  • Bed-side kontrol
  • Analyse af data

Dokumentation

Video