Om Labex

LABEX

Et familieejet firma, en samarbejdspartner, som tilbyder langsigtighed og tryghed til vores kunder indenfor healthcare og life science

Vores vigtigste resource er vores personale, hvor mange har valgt at arbejde med os i både tyve og trdieve år. Det er med denne erfaring vi bygger vores realtioner, ikke bare med personale, men også med leverandører og kunder.I dag kan vi tilbyde et bredt udvalg af innovative produkter og tjenester til vores kunder indenfor Healthcare, Vi har derudover en serie af nøje udvalgte nicheprodukter til vores Life Science kunder. Vi tager ansvar og engagerer os i det vi gør, vi stræber alltid efter at gennem vores engagement og vor ærlighed, at skabe en stor tillid i vores relationer til både kunder og leverandører.

Vi tager kvalitet og kundskaber på største alvor, og med vores ISO-certificerede kvalitetetsarbejde sikrer vi, at vi holder hvad vi lover. At vi gennem 50 år er lykkes med at udvikle og bibeholde vores stærke position i et udfordrende og hele tiden foranderligt marked, takker vi medarbejdere, kunder og leverandører for. Det er i samspillet vi har fundet produkter og serviceydelser, som har ført os til der hvor vi befinder os idag.

Vores kerneværdi definere vores firmakultur, (det vi tror på og synes er vigtigt) Vi er proaktive, pålidelige, engagerede og kompetente.

CERTIFIKAT

ISO 9001 ISO 14001

    Nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt!