Produkter

Tilbage

MODEL CTS

Ved autoklavering eksponeres medier for skadelige varme i meget lang tid (mindst 40 minutter, men normalt op til 1 time).

Desuden varierer denne varmeeksponering (og dermed kvaliteten) fra batch til batch og selv inden for en batch på grund af den nødvendige gennemtrængning af varme til midten af beholderne.

Beskrivelse

I en kontinuerlig steriliseringsproces har medierne en dramatisk lavere varmeeksponering (sekunder i stedet for timer), og alle dele af produktet – uanset batchens størrelse – udsættes for den samme eksponering. Dermed bliver medierne af højere kvalitet og får en homogen eksponering hver gang. Dette indebærer, at medierne beholder mere af deres funktion og effektivitet.

Visse brancher har været forsigtige med at tage Continuous Themal Sterilization (CTS) i brug, på grund af udstyrets størrelse eller ældre regler for sterilisering. Men i takt med udviklingen af kontinuerlig flow-pasteurisering og aseptiske processer har MTI Biosciences været førende, hvad angår udvikling af udstyr til mindre skala.

I dag har MTI Biosciences kunder, som benytter kontinuerlig steriliseringsproces til at producere:

  • Ekstrakt til cancerbehandlingsmedicin
  • Sterile mikrobiologiske medier, vævskulturmedier og biobrændsel.
  • Sterile løsninger, som anvendes i medicin og andre medicinske anvendelser.
  • Til inaktivering af virus

Dette udstyr har gjort det muligt for kunder at øge effekten og udbyttet af deres produkter samt reducere biologiske fejl og variationer i produktkvaliteten. Disse kunder har på samme tid reduceret deres risici og deres omkostninger – en ren vinderkombination!

Vi tilbyder CTS-systemer i flere forskellige størrelser. Se tabellen nedenfor.

Dokumentation