Produkter

Tilbage

F3

Bionets F3-bioreaktorer er en modelserie til dem, der er på udkig efter en Steam In Place (SIP)-bioreaktor på industrielt niveau.

Med den høje kvalitet fra en standardiseret bioreaktor, men med den fleksibilitet, der muliggør udvikling af helt nye bioprocesser.

Beskrivning

F3 er et system, der indeholder den nyeste teknikologi og mange smarte detaljer, og som er blevet udviklet og forfinet i løbet af mange år. Der findes tre modeller: 50 liter, 100 liter og 200 liter maks. arbejdsvolumen.

Har du brug for en endnu større bioreaktor? Vi tilbyder større bioreaktorer i serien Industrial Scale. Denne type bioreaktor bliver skræddersyet helt i overensstemmelse med ordregiverens ønsker – der er ikke nogen standardmodeller.

Agitationssystem i bunden af bioreaktoren, servomekanismen giver et valgbart hastighedsområde (fra nul til op til flere hundrede omdrejninger) samt en krafttilførsel, der er tilpasset behovene i din kultur. Det at omrøringen foretages fra bunden muliggør et rent og lyst dæksel, hvilket gør vedligeholdelsen lettere og giver dig flere porte. Leveres med standard-impeller (Rushton, marine, pitch blade) eller specialdesign efter behov . Den mekaniske tætning kan være enkel, dobbelt (SIP) eller magnetisk kobling.

F3 har alle de nødvendige funktioner til den mest avancerede gaskontrol. Med Advanced Gas Module til celledyrkning (med luft, N2, O2 og CO2 samt indløb i sparger og doom) vil du kunne kontrollere de parametre, som du har brug for til at optimere og kvalificere proteinproduktionen.

Temperaturkontrolsystemet omfatter en kappe, der dækker praktisk taget hele beholderen, kombineret med en primær kreds med varmer, varmeveksler til kølevand og recirkulationspumpe. Alt dette giver præcis temperaturkontrol og store varmevekslingsmuligheder, også i forbindelse med de mest krævende kulturer.

F3 kan – på samme måde som den mindre F2 – integreres i et CIP-system.Ved hjælp af doseringspumper til syre og base samt pH-sonde kan CIP udføres helt uafhængigt af andre systemer. Alt kontrolleres fra softwaren Marta. CIP-modulet i softwaren gør det muligt at programmere opskrifter , som kan oprettes og lagres, således at rengøringen kan standardiseres.

Dokumentation